top of page

SCM Solutions AS

20+ år erfaring innenfør salg

SCM Solutions er et callsenter men vi er også en arbeidsplass med fokus på mennesker som er vår viktigste ressurs. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og jobber stadig med å gi de ansatte de beste forutsetningene for å lykkes hos oss.
Hos oss er en “team spirit” veldig viktig, selv om mye arbeid gjøres selvstendig i denne bransjen så er det viktig for oss at våres ansatte hjelper og støtter hverandre så godt de kan.

Vi tilbyr våre samarbeidspartnere merverdi og kontinuerlig vekst, og jobber stadig med å gi de ansatte de beste forutsetningene for å lykkes med dette. Vi er åpne for alle slags samarbeid og har kompetanse innen både privat- og bedriftsmarkedet, samtidig elsker vi å prøve ut nye ting.

Hos vårt salgsselskap er vår visjon å være bransjeledende når det gjelder å tilby innovative løsninger til våre kunder. Vi har som mål å overgå kundenes forventninger ved å levere eksepsjonell service og produkter som oppfyller deres unike behov.

Muligheter til å vokse

Vi er en tett gruppe selgere som ikke nøler med at hjelpe nestemann, at du er en team player er viktig selv om vi ønsker at du har viljen at vinne hver konkurranse som ligger på bordet. Hos SCM Solutions ønsker vi å belønne godt arbeid fra våre ansatte så vi rekrutterer alle våre ledere internt, hvilket gir deg god utviklingspotensiale og karrieremuligheter for fremtiden. Vi er også forpliktet til å fremme en kultur for kontinuerlig læring og utvikling. Våre teammedlemmer oppfordres til å forfølge opplæringsmuligheter for å utvide sine kunnskaper og ferdigheter, noe som til slutt kommer kundene våre til gode. 

 • GODTGJØRELSE

  Hos oss sitter du på konkurransedyktige bonuser og provisjoner

 • FELLESKAP

  Vi strever stadig etter en god arbeidsmiljø med en "team spirit" på kontoret

 • FIRMATURER

  Teambygging og moro har en stor del i vår suksess

 • PERSONLIG UTVIKLING

  Vi rekrutterer alle våre ledere internt

bottom of page