top of page

Vår suksess ligger i å bygge langsiktige relasjoner med våre klienter. Vi strever etter å forstå deres forretningsutfordringer og tilby skreddersydde løsninger som hjelper dem å nå sine mål.

Modern Work Space

Litt om oss

Vi er tre partnere som åpnet firma i 2019 med store drømmer i det norske næringslivet. Vi tre har over 20 års erfaring i salgsbransjen med stillinger hele veien fra salgskonsulent til salgssjef. Siden starten i 2019 har vi jobbet med noen av de største mobil og strøm selskaper i Norge på både felt og telefon, B2B og B2C.

Business Meeting

Karriere hos SCM Solutions

Scm Solutions er et callsenter men vi er også en arbeidsplass med fokus på mennesker som er vår viktigste ressurs. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og jobber stadig med å gi de ansatte de beste forutsetningene for å lykkes hos oss. Kvalité og kompetanse er det viktigste i en salgsprosess, derfor er de høyeste lederne i firmaet i salgslokalet å gir daglig opplæring og oppfølgning til alle salgskonsulenter.

Getting Coffee

La oss samarbeide

Målet vårt er å være det mest hardtarbeidende og lojale salgsselskapet i Norge. At alle på kontoret legger ned alle sine krefter i sitt arbeid vil våres ansatte tjene på i fremtiden og det vil forsterke våres samarbeid. Hos vårt salgsselskap er vår visjon å være bransjeledende når det gjelder å tilby innovative løsninger til våre kunder. Vi har som mål å overgå kundenes forventninger ved å levere eksepsjonell service og produkter som oppfyller deres unike behov.
 

bottom of page