top of page
Våre styrker og ferdigheter

Våre styrker og ferdigheter

Vi er forpliktet til å fremme en kultur for kontinuerlig læring og utvikling. Våre teammedlemmer oppfordres til å forfølge opplæringsmuligheter for å utvide sine kunnskaper og ferdigheter, noe som til slutt kommer kundene våre til gode. Vår suksess ligger i å bygge langsiktige relasjoner med våre klienter. Vi strever etter å forstå deres forretningsutfordringer og tilby skreddersydde løsninger som hjelper dem å nå sine mål.

Våre tjenester

Nysalg

Våre salgskonsulenter har bred erfaring innen nysalg. Vi har som mål å overgå kundenes forventninger og levere en profesjonell service som oppfyller kundens unike behov.

Kundeservice

Vår førsteprioritet ligger på kunden, der har vi et høyt fokus på å løse utfordringer hos kunden samtidig som vi strever til å oppfylle alle ønsker våres klient har.

Service og support

Vi har erfaring av at gjøre servicesamtaler og følge opp kunder etter avtale. Vi har alltid et høyt fokus på å være serviceinnstilt og tilfredsstille kundens alle behov.

Møtebooking

Hos vårt salgsselskap er vår visjon å være bransjeledende når det gjelder å tilby innovative løsninger til våre kunder. Kvalité og kompetanse er det viktigste i våres prosess hvilket gir godt grunnlag for å gjennomføre møter.

Winback

Å vinne tilbake tillit fra kunden kan være vanskelig derfor jobber vi stendig med å bygge gode kundeforhold. Likeså å vise vår arbeidsvilje at forbedre oss og reparere tidligare kundeforhold.

Salgskurs

Våre ledere med stor erfaring holder salgskurs for alle selgere hver uke, vi er også forpliktet til å fremme en kultur for kontinuerlig læring og utvikling. Våre teammedlemmer oppfordres til å forfølge opplæringsmuligheter for å utvide sine kunnskaper og ferdigheter hver dag.

Business Meeting
bottom of page